Over Bundelpay

Kies je voor Bundelpay? 

Dan kies je voor een ander niveau van zakendoen. Een niveau waarbij jij je als opdrachtgever of opdrachtnemer geen zorgen meer hoeft te maken over… ja, waarover nog eigenlijk?

Gelukkig gaat in ondernemersland al veel goed. Helaas teveel nog niet. 

Het zakendoen gaat in de praktijk niet altijd zoals wij dit zouden willen. Diensten of producten worden gebrekkig geleverd, facturen worden te laat of soms helemaal niet betaald, bedrijven gaan failliet en noem zo maar op. En wat te denken van maatschappelijke ontwikkelingen als de kredietcrisis en Corona, die een enorme impact hebben op tal van sectoren. Al deze factoren plaatsen een domper op het ondernemen. 

Andere kijk op de praktijk

Toch hebben wij tijdens het zakendoen veel meer in de hand dan wij vermoeden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld beter onderzoek verrichten naar bedrijven waarmee wij in zee gaan. Door onszelf vragen te stellen als ‘Met welk bedrijf heb ik precies te maken?’, ‘Zal het bedrijf in staat zijn om de gemaakte afspraken na te komen?’ en ‘Is de persoon die het contract sluit wel tekeningsbevoegd?

Ook zouden wij meer aandacht kunnen schenken aan de afspraken die wij met elkaar maken. Door onze gemaakte afspraken duidelijk op papier te zetten. En door gebruik te maken van goede contracten, waardoor wij precies weten waar wij aan toe zijn. 

Zouden wij ook niet meer kunnen investeren in een veilig en soepel betalingsverkeer? 

Door de opdrachtgever de garantie te bieden dat de opdrachtnemer pas betaald krijgt
wanneer hij naar tevredenheid geleverd heeft. En door de opdrachtnemer op zijn beurt voldoende zekerheid te verstrekken dat hij meteen daarna betaald krijgt. 

Zouden wij meer in het algemeen onze zakelijke communicatie niet kunnen verbeteren? Door dreigende conflicten meteen uit de wereld te helpen en te streven naar het behoud van onze relatie. En door meer oplossingsgericht te denken, in plaats van elkaar te bevechten in de rechtbank? 

Het is echt makkelijker dan we zouden verwachten.

Er was eens…

Toch gebeurt het niet. Hiervoor zijn tal van menselijke oorzaken te bedenken. Blijft het dan een sprookje? Dat hoeft niet, met Bundelpay.

Bij Bundelpay hebben wij als geen ander inzicht in de zakelijke hobbels die op jouw pad komen. Op basis hiervan hebben wij als team de juiste kennis en ervaring ontwikkeld om jou als ondernemer succesvol hierin te begeleiden. Dit doen wij om het ondernemen voor jou veiliger en prettiger te maken. Het is de missie van Bundelpay om alle zakelijke risico’s tot een minimum te beperken. Dit is mogelijk. En daar gaan wij jouw bedrijf bij helpen.